SIDOR

Monday, December 31, 2012

Aquarius 2013

VATTUMANNEN ÅRSASTRO FÖR 2013 i ELLE.

I år har du kommit halvvägs igenom den serie av förändringar som skapats av konflikten mellan Uranus och Pluto. Även om ”halvvägs” tyder på att det fortfarande finns mycket kvar att gå igenom, kommer det upplevas som en stor lättnad.
Under årets första halva kommer du fortfarande att blicka tillbaka och tro att det går att återvända till det som varit, men så fort du kommit över halvvägs-strecket kommer du intala dig själv att målet är inom räckhåll och få ny kraft att fortsätta utvecklas framåt. Året kommer faktiskt inte bli så tufft som du väntat dig – och om du ändå hamnar vid en punkt där du känner att du kört fast, så kommer månaden maj att bjuda dig på utväg och chans till nystart.
Du måste inte ta den här chansen, men det kan vara skönt att veta att den dyker upp om du behöver den.

När det kommer till förhållanden ser det bäst ut under årets första halva när Jupiter fortfarande är på lekfullt humör och uppehåller sig i kärleksdelen av ditt horoskopdiagram, precis som vid slutet av 2012. När kommer till att bara njuta av varandras sällskap, utveckla en djupare vänskap och komma varandra närmare kunde du inte få bättre hjälp från planeterna än just nu.
Serösa förhållanden och åtaganden kan vänta; de här månaderna handlar mer om att få varandra att skratta, och sitta uppe hela nätterna och prata om favoritfilmer.
Har ni redan gått igenom det stadiet är det dags att återupptäcka hur härligt det var. På många sätt är det här faktiskt precis det du letar efter i en relation – ett förhållande som bygger på delad glädje, med minst lika mycket intellektuell som fysisk stimulans. Att försöka tvinga fram något mer seriöst just nu kan förstöra stunden, så om det inte är absolut överst på önskelistan avråder planeterna dig till att ens försöka.
Är det snarare ren passion du är ute efter så kommer april att bjuda på just det, men här är attraktionen både verbal och sexuell – med andra ord handlar det om fantasier, eller flirtande genom mejl och sms.
Årets senare hälft är också bra, även om den ser annorlunda ur. De första månadernas gnistra svalnar, men ersätts av något djupare, betydelsefullt, men också lugnare.

Vad det gäller jobb blir 2013 en av de mest prövande perioderna du kan minnas.
Det kommer att finnas mycket att göra, och förväntningarna på dig kommer att vara höga. Men det är också chansen du har väntat på, en möjlighet att skapa din egen roll och visa världen vad du faktiskt kan. Låt inte små motgångar få dig att tappa sugen, de är också en del av utvecklingen, att genom att lära dig av dem kommer du lära dig mer om dig själv.
Det är som en snabbkurs i mognad och självinsikt, och samtidigt raka vägen mot framgång, och vid årsslutet kommer du vara mer än nöjd med hur saker och ting utvecklats. Det kan också finnas en chans för dig att ta ännu ett kliv upp på stegen i november, och anta ännu en utmaning.
Förra året skulle du tyckt att det var galenskap men nu känner du snarare att du inte har något att förlora och kavlar gärna upp ärmarna. Ska du jobba så hårt förväntar du dig också en belöning, och det här året ser särskilt ljus ut på pengafronten, även om de första månaderna är mindre stabila. Efter augusti blir det bättre, sakta men säkert.


Ojojoj... det här låter lovande. Jag fick plötsligt en stor portion inspiration. TACK!!!

No comments:

Post a Comment

............