SIDOR

Sunday, May 11, 2014

Hopes and Dreams

Oj. Inte många ord som normalt sätt kommer ur min hjärna här.. brukar göra det bästa jag kan för att formulera min inre värld genom musik, foton och konst. Men så skriver jag ner mina tankar och känslor i en bok som inte läses av någon annan än mig själv. Kan väl inte påstå att den blir läst speciellt ofta av mig heller.. men whatever, you get the Picture.

Idag känner jag dock bara för att skriva av mig lite här. Berätta om vad som händer i mitt liv exempelvis. Måste säga att jag mår så galet bra.. Denna våren har varit en ständig berg- och dalbana for sure. Varit på botten mer än en gång.. men jag har tagit mig upp igen. Och varje gång har jag hittat mig själv lite högre upp än förut. Bit för bit faller på plats i mitt liv. Och är det någonting jag älskar med livet så är det att se sig själv utvecklas. Sakta men säkert skalar man av lager av rädslor och utan att knappt tänka på det inser man att man har gjort saker man aldrig trodde man skulle våga göra. Jag minns mig själv som en tjej som var rädd för så mycket här i världen... så livrädd för allt. Rädd för att vara som alla andra, rädd för att sticka ut, rädd för att flytta från den lilla byn jag växt upp i, rädd för att följa mina drömmar, rädd för att träffa nya människor, rädd för att förlora dem jag hade, rädd för att misslyckas, rädd för att lyckas, rädd för att visa vem jag var, rädd för att visa mina känslor, rädd för att folk skulle ogilla mig. Jag skulle kunna räkna upp hur många saker som helst. Men på något sätt har jag tappat mycket av alla rädslor jag en gång bar på. En efter en är det som om de går upp i rök. Jag vet inte om det har med ålder och mognad att göra, eller om det har att göra med att jag faktiskt har gått emot mina rädslor. En sak i taget. Och mitt inre börjar fatta att det faktiskt inte är mina känslor som styr mina tankar utan tvärtom.. och nu är det som att det mest bara rullar på.

Jag börjar mer och mer bli den person jag är menad för att vara. Och det är något som jag aktivt jobbar för nu. Det är mitt mål i livet, att göra allt det mitt hjärta alltid velat göra. Jag ska illuminera mina rädslor och bara göra det som känns rätt. Det som MITT hjärta bultar för.
I måndags avslöjade jag min största hemlighet, min största rädsla för en väldigt speciell person. Bara det känns helt fantastiskt. Jag har börjat min resa nu. Det är nu det börjar. Jag hoppas att universum är med mig. Men för att vara ärlig är jag ganska säker på det.

Denna våren kommer jag nog alltid minnas med ett rosa skimmer över sig.. jag har träffat intressanta och vackra personer som får mig att vilja följa mina drömmar och som inspirerar mig på så många plan. Det är vackert. Jag är så lycklig! Mitt problem nu är bara att hitta tiden för att göra allt som jag behöver göra, och det är det jag behöver. Press, för att få saker gjorda. Så yes I'm positive! Ser fram emot en galet underbar sommar och höst. Hit me with your universal love.

//Soulell

3 comments:

  1. Oj oj oj vad mycket klokhet! Det stämmer nog
    som Benny Rosenqvist sa; att du varit min mamma
    i ett tidigare liv!
    Kram mamma ( i detta livet )

    ReplyDelete

............